Съвременни технологии, програмиране, роботика – това е бъдещето и докато за някои от

...
Съвременни технологии, програмиране, роботика – това е бъдещето и докато за някои от
Коментари Харесай

Да, вашето дете може да програмира робот

Съвременни технологии, програмиране, роботика – това е бъдещето и до момента в който за някои от нас новата действителност може да е затормозяваща, то за децата това е единственият свят, който познават. Много малчугани не знаят по какъв начин се играе на " Стражари и апаши ", само че могат да конфигурират стратегии и да боравят с телефони, таблети и преносими компютри по-добре от бабите и дядовците си. 

Затова програмирането и роботиката от ден на ден се постановат като новаторски метод за учене посредством процедура и занимания. Децата си изясняват заобикалящия ги свят, като основават разнообразни структури. Виждат приложението на доста науки в практиката, до момента в който извършват забавни провокации.

От EduBots се гордеят със своя робот Tripio. Сглобяването и ръководството му е интерактивен, занимателен и интелигентен метод да се учи роботика.

Нужна е единствено отвертка!

В развой е и основаването на втори тип роботи, а всички ние можем да подкрепим плана, като закупим Tripio до края на месеца. С покупката на всеки робот помагате на компанията за създаване на следващия модел.



Tripio е най-лесният метод едно дете (а за какво не и възрастен?) да сглоби първия си робот. Предвиден е за всеки и не изисква прелиминарен опит. В комплекта е налично всичко належащо, с цел да се завърши робота. Компонентите са общоприети и необятно употребявани в практиката, което прави знания използвани.

Онлайн уроците превеждат през всяка стъпка от процеса, изясняват по понятен метод устройството и функционалностите на всяка част. Веднъж приключен – роботът може да се контролира чрез мобилно приложение.

 
Размислите на един робот
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР